در برقی اتوماتیک و کرکره
ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز تفال
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
تشك طبى
مهاجرت
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۵۲:۴۲

ي از مقاصد عالي دانشجويان جهت  خارج بوده كه از پتانسيل بسيار خوبي براي دانشجويان برخوردار مي باشد. ارائه متنوع بورسيه هاي تحصيلي از طرف دانشگاه هاي مطرح و معتبر چين (مورد تاييد وزارت علوم) ، خصوصا كه اين بورسيه ها همراه با دريافت فاند هم مي باشد تاثير بسيار زيادي در جذب دانشجويان خارجي براي تحصيل در چين دارد.
به منظور گسترش درك متقابل، همكاري و مبادلات در زمينه هاي مختلف بين چين و كشورهاي ديگر، دولت چين برنامه هايي را براي اعطاي بورس تحصيلي به دانشجويان، اساتيد و پژوهشگران ساير كشورها، به اجرا گذاشته است. مسئوليت پذيرش داوطلبان و مديريت بورس تحصيلي دولت چين از طرف وزارت آموزش جمهوري خلق چين (MOE (Ministry of Education ، به شوراي بورس تحصيلي چين (CSC (China Scholarship Council ، محول شده است. در حال حاضر، ۲۷۹ دانشگاه به اين منظور تعيين شده اند كه طيف وسيعي از برنامه هاي آكادميك در علوم، مهندسي، كشاورزي، پزشكي، اقتصاد، مطالعات حقوقي، مديريت، آموزش، تاريخ، ادبيات، فلسفه و هنرهاي زيبا را براي دريافت كنندگان بورس تحصيلي در تمام سطوح ارائه ميكنند .
الف ) انواع بورس هاي دولت چين
۱.بورس دوجانبه:
اين بورس تمام يا بخشي از هزينه هاي تحصيلي را پوشش داده و بر اساس موافقتنامه هاي همكاري آموزشي بين دولت چين و ديگر دولت ها، موسسات، دانشگاه ها و يا سازمان هاي بين المللي انجام مي شود. اين بورس شامل دانشجويان مقطع كارشناسي، دانشجويان تحصيلات تكميلي، پژوهشگران عمومي و پژوهشگران ارشد مي شود. متقاضيان بايد از طريق سازمان هاي كننده بورسيه در كشور خود اقدام نمايند .
۲. بورس دانشگاه هاي چين:
اين بورس تمام هزينه هاي تحصيلي را پوشش مي دهد و اختصاص به دانشگاه هاي و مراكز آموزش عالي برخي استان و مناطق چين دارد تا بتوانند دانشجويان برجسته بين المللي را براي تحصيلات تكميلي جذب كنند. اين بورس فقط براي تحصيلات تكميلي است. متقاضيان بايد از طريق دانشگاه هايي كه به اين منظور تعيين شده اند اقدام كنند.
۳. بورس گريت وال:
اين بورس ويژه يونسكو بوده و تمام هزينه ها را پوشش مي دهد. هدف آن حمايت از دانشجويان و پژوهشگران كشورهاي در حال توسعه براي مطالعه و پژوهش براي تحصيل در چين است. فقط پژوهشگران عمومي و پژوهشگران ارشد مي توانند از اين بورس استفاده كنند. متقاضيان بايد به كميسيون ملي يونسكو در كشورهاي خود مراجعه كنند.

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۰:۴۷

تحصيل در گرجستان
تحصيل در گرجستان را مي توان يكي از موقعيت هاي تحصيلي مناسب با هزينه هاي مقرون به صرفه براي افرادي دانست كه قصد پس از اتمام تحصيل قصد مهاجرت به اروپا را دارند.
گرجستان در حال حاضر يك كشور اروپايي محسوب مي شود و در سال 2005 قرارداد بولونيا را امضا كرده و به سيستم يكپارچه آموزشي در اروپا ملحق شده است. دانشجويان خارجي كه در اين كشور تحصيل ميكنند از سال 2016 به بعد مي توانند در حين تحصيل در گرجستان ، به راحتي براي دريافت ويزاي شنگن براي اعزام دانشجو به گرجستان و سفر به ديگر كشورهاي اروپايي اقدام نمايند.
مقاطع تحصيلي در كشور گرجستان در مقطع كارشناسي 4 ساله، در مقطع كارشناسي ارشد 2 ساله، در مقطع دكترا 3 تا 5 ساله و در رشته پزشكي عمومي 6 ساله و دندانپزشكي 5 ساله مي باشند.
زمان پذيرش در دانشگاههاي گرجستان دو نوبت در سال و در ماههاي مارچ (اسفند/فروردين) و سپتامبر (شهريور / مهر) مي باشد.
امروزه در حدود 20 دانشگاه دولتي و حدود 30 دانشگاه خصوصي در گرجستان در حال فعاليت هستند كه رشته هاي تحصيلي متنوعي را در مقاطع مختلف و به زبان گرجي و انگليسي ارائه مي كنند.
مزاياي تحصيل در گرجستان
كيفيت آموزشي منطبق با استانداردهاي اروپايي
مدرك مورد تاييد براي دانشگاههاي كشورهاي تراز اول اروپا
هزينه زندگي و تحصيلي مقرون به صرفه
ويزاي تضميني
امكان اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا پس از فارغ التحصيلي
امكان اخذ پذيرش بدون نياز به مدرك آيلتس
(رشته هاي محبوب براي تحصيل در گرجستان

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۱۸:۵۸

كشورآلمان با داشتن معتبرترين دانشگاه هاي اروپا،سر آمد كشور هاي اروپايي در بحث آموزش است و به همين دليل بسياري از علاقه مندان به ادامه تحصيل در آلمان در مقاطع بالاتر نظير دكترا را براي اتمام دوره فوق ليسانس خود انتخاب مي كنند،چرا كه ايشان مي توانند بصورت رايگان مدارك تحصيلي خود را از بهترين دانشگاه هاي اروپا گرفته و شانس خود را جهت اخد بورسيه هاي تحصيلي در مقطع دكترا بيشتر كنند.دوره اخذ تحصيلات كارشناسي ارشد در كشور آلمان دو ساله مي باشد.

 

فارغ التحصيلان در دوره هاي كارشناسي دانشگاههاي آزاد و سراسري (كه شامل دانشگاههاي غير انتفاعي و پيام نور هم مي شود) در صورت داشتن شرايط لازم و كافي (شامل حداقل معدل كه در اكثر دانشگاهها 15 به بالا) مي توانند براي دوره كارشناسي ارشد اقدام كنند.

دوره كارشناسي و اعزام دانشجو به آلمان يك تا دو سال است. البته به متقاضياني كه شرايط لازم براي تحصيل در دوره فوق ليسانس (مانند شرط معدل مورد نظر دانشگاههاي آلمان) را ندارند پيشنهاد مي شود كه ابتدا دوره كارشناسي بگذرانند و بعد براي دوره كارشناسي ارشد اقدام كنند.

دروس دانشگاهي كشور آلمان به دو صورت آلماني و انگليسي تدريس مي شوند .متقاضيان به اخذ پذيرش تحصيلي به زبان آلماني، مي بايست مدارك دال بر تسلط به اين زبان را ( در سطح B2 ) قبل از ورود به دانشگاه كسب نمايند.

لازم به ذكر است آلمان مجوز يادگيري زبان آلماني را در كشور آلمان به دانشجويان اعطا نمي كند. همان طور كه در مطالب قبلي گفته شد متقاضيان مي توانند در دانشگاه هاي انگليسي زبان به تحصيل بپردازند ...

دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد كشور آلمان داراي مجوز كار در محدوده اي ۲۰ ساعته بصورت هفتگي  هستند و ميانگين حقوق اين افراد چيزي در حدود 8 تا۱۰  يورو به ازاي هر ساعت مي باشد كه كه مجموعا درآمدهاي حاصله از كار دانشجويي ميتواند هزينه هاي زندگي و تحصيل در آلمان را در يك سال به خوبي و براحتي پوشش دهد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۰۶:۵۲

اين فرآيند طي سه مرحله صورت مي‌گيرد

 

در مرحله اول مدارك فرد درخواست كننده ب وسيله مدير ارشد پذيرش موسسه بررسي مي‌شود. سپس با توجه به رزومه و سوابق تحصيلي هر فرد و رشته تحصيلي كه متقاضي قصد دارد در آن به ادامه تحصيل بپردازد بهترين گزينه به متقاضي تحصيل در خارج از كشور پيشنهاد داده مي‌شود. لازم به ذكر است مدير ارشد پذيرش تحصيلي موسسه با اشراف كامل به رتبه‌بندي بين‌المللي دانشگاه‌هاي اروپايي و نظام آموزشي فرانسه بهترين گزينه‌ها را براي اعزام دانشجو انتخاب مي كنند.

در مرحله دوم بعد از بررسي پيشنهادات طرح شده توسط متقاضي و موافقت او فرآيند انجام مراحل اخذ پذيرش آغاز مي‌شود. پس از انجام اقدامات لازم در راستاي عقد قرارداد با متقاضي، كارشناسان تمامي اقدامات را جهت تكميل مدارك را براي متقاضيان انجام مي‌دهند.

پس از تكميل مدارك مرحله‌ي سوم اقدام جهت اخذ پذيرش از دانشگاه‌ها و كالج هاي تحصيلي است. براي اين منظور موسسه كليه مراحل آنلاين و يا حضوري مورد نياز در كشور مقصد را تا رسيدن به نتيجه‌ي مطلوب و دلخواه متقاضي كه اخذ پذيرش تحصيلي در دانشگاه و كشور مورد نظر مي‌باشد را براي متقاضيان به انجام مي‌رساند.

توجه: از آنجايي كه تيم تخصصي موسسه نسبت به انجام كليه مراحل اعزام دانشجو به اروپا اشراف كامل دارد، كليه‌ي هزينه‌هاي موسسه پس از اخذ پذيرش، از متقاضيان دريافت مي گردد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۵۸:۲۱

تامين هزينه هاي تحصيل در كانادا و زندگي در حين تحصيل  ميزان درآمد از كاز دانشجويي در كانادا : ميزان درآمد از كار دانشجويي يكي از نگراني هاي دانشجويان بين المللي مي باشد. به همين منظور دولت كانادا به دانشجويان بين المللي اجازه مي دهد در هنگام تحصيل به صورت پاره وقت و در تابستان ها به صورت تمام وقت كار كنند.

شرايط كار دانشجويي در كانادا:

دانشجويان خارجي براي كار در كانادا بايستي پس از ورود، كارت Social Insurance Number حداكثر ساعات كاري براي دانشجويان بين المللي 20 ساعت در هفته مي باشد. كارفرمايان براي استخدام دانشجويان، نيازمند ارايه مشخصات Social Insurance Number به اداره ماليات هستند. تمامي سوابق كاري و مالياتي دانشجويان با توجه به شماره بيمه اجتماعي آنان ثبت مي گردد.

درآمد كار دانشجويي

درآمد كار دانشجويي بستگي به استان محل كار و نوع كار دارد. دانشجويان در هنگام تحصيل مي توانند در دانشگاه يا محل تحصيل در كانادا خود نيز مشغول به كار شوند. به جز فعاليت در بخش هاي پژوهشي، برخي ديگر از كارهاي دانشجويي داخل مراكز آموزشي به صورت زير مي باشند:

كار در كتابخانه ها

ها كار در رستوران ها و كافه

كار در لابراتورهاي كامپيوتر

كار در امور امنيتي و نگهباني

معمولا در خارج از كالج ها و مراكز آموزشي و درماني فرصت هاي به مراتب بيشتري جهت كار دانشجويي وجود دارد. بسياري از شركت ها در داخل دانشگاه ها آگهي استخدام داشته و دانشجويان را براي كارهاي پاره وقت يا تابستان ها براي كارهاي تمام وقت استخدام مي نمايند.

به طور متوسط درآمد هفتگي برخي مشاغل تمام وقت، براي دانشجويان به صورت زير است1. شغل هاي مربوط به خدمات آموزشي 910$

2. شغل هاي مربوط به خدمات بهداشتي و رفاه عمومي 802$

3. شغل هاي مربوط به بخش صنعت 847$

4. شغل هاي اداري (خصوصي و دولتي) 1200$

5. شغل هاي حرفه اي علمي و فني 1145$

در كشور كانادا رسم به اين است كه بعضي از افراد متخصص و با تبهر در امور فني، جهت تسهيل در امور خود از اعزام دانشجو به كانادا به عنوان دستيار بهره مي برند. در صورتي كه دانشجويان بتوانند به عنوان دستيار در كنار اين افراد حرفه اي، مشغول به فعاليت شوند، مي توانند تجارب فراواني را بدست آورد به خصوص اگر آن حرفه به رشته تحصيلي دانشجوارتباط داشته باشد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۳۴:۵۳

اگر قصد داريد درس هاي خود را در كانادا بدانيد جهت تحصيل در كانادا ، به دنبال كلاس هاي تكميلي آموزشي در اين كشور برويد يا به گروه هاي مطالعه ملحق شويد.  گروه هاي مطالعه سرگرم كننده هستند، شما مي توانيد در هنگام مطالعه و توضيح درس به يكديگر كمك كنيد تا بتوانيد آن را بهتر ياد بگيريد. دوباره يادگيري بعضي از درس هايتان پيشنهاد خوبي براي شروع اگر تازه مدرسه را به پايان رسانده ايد مي باشد. اگر در برخي از درس هاي خود نمرات مورد نظر خود را به دست نياورده ايد دوباره يادگيري گزينه بسيار مناسبي براي شما مي باشد.

 

تحصيل در كانادا

برنامه هاي هدف يابي در كانادا براي كمك به دانش آموزاني كه نياز به آمادگي بيشتر براي ادامه تحصيل در دانشگاه را دارند ، طراحي و برنامه ريزي شده اند. آنها به شما كمك مي كنند مهارت هاي لازم را جمع آوري و به افزايش اعتماد به نفس شما براي موفقيت در دانشگاه كمك ميكند. اين دوره ها معمولا فقط 1 ساله هستند و راهي عالي براي پذيرش در دانشگاه ها هستند..

آموزش در دانشگاه هاي كانادا

شما از ديدن اينكه چقدر اين موارد در پذيرفته شدنتان در دانشگاه تاثير دارند متعجب خواهيد شد. اگر ورزش خاصي را حرفه اي دنبال مي كنيد ويا به شدت با تئاتر و موسيقي درگير هستيد، موقعيتي مهم در يك باشگاه يا سازمان داشته يا حتي كسب و كار خود را شروع كرده ايد، حتما اين را در درخواست خود مورد توجه قرار بدهيد. ادامه يافتن آموزش شما در هر رشته اي بيشتر از نمرات خوب تاثير گذار است. اين در مورد ابتكار عمل به خرج دادن، ايجاد تغيير و درگير كردن خود در مورد چيزهايي است كه در اطراف شما مي باشد نيزصدق ميكند و سرانجام، دانشگاه ها رهبران آينده را آموزش داده و تربيت ميكنند.

 

پذيرش در دانشگاه هاي كانادا

يكي از شرايط اعزام دانشجو به كانادا اين است كه در دانشگاه هاي اين كشور معلمان شما زمان زيادي را جهت تحصيل با شما صرف مي كنند. آنها شما را بهتر از چيزي كه فكر كنيد مي شناسند. از معلماني كه رابطه خوبي با شما دارند بخواهيد كه يك توصيه نامه براي شما بنويسند اگر شما يك مربي داريد، مي توانيد از او بخواهيد تا برايتان يك توصيه نامه بنويسد. اين به مسئولين پذيرش كمك مي كند تا شخصيت شما و خود شما را بهتر بشناسند. بيان وضعيت شخصي شما يك بوم سفيد است، براي نشان دادن شخصيت و چرا شما مستحق پذيرش هستيد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۵۸:۱۳

الزامات و شرط معدل براي تحصيل در كانادا

 

تكميل موفقيت آميز معادل بين المللي آموزش متوسطه ايالات متحده و كانادا

ديپلم يا صدور گواهينامه قابل قبول از دبيرستان محل تحصيل در كشورمبدا

توانايي زبان انگليسي بين TOEFL iBT 68 و 80 براي ورود مستقيم

مدارك تحصيلي نشان دهنده توانايي شما براي موفقيت در تحصيلات دانشگاهي است..

شرط معدل جهت تحصيل دركانادا بدين شرح است :

اگر مي خواهيد در دانشگاه هاي كشور كانادا تحصيل كنيد بايد مدارك زير را ارائه دهيد:

 

معادل بين المللي يك دوره كارشناسي چهار ساله آمريكاي شمالي از يك دانشگاه معتبر جهت اعزام دانشجو به كانادا

اگر مدرك ليسانس يا ديپلم خود را طي سه سال گرفته ايد، مي توانيد يك برنامه مقدماتي كارشناسي ارشد راكامل نماييد.

توانايي زبان انگليسي بين TOEFL iBT 79 و 95 براي ورود مستقيم (نمره TOEFL رسمي ممكن است براي برنامه هاي ESL و قبل از استاد لازم نباشد)

دو توصيه نامه

رزومه براي برنامه هاي MBA

نيازهاي خاص براي دوره هاي فردي و شخصي 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۱۶:۱۰

كشور زيبا و توسعه يافته كانادا به عنوان مقصد نهايي افراد با استعداد از سراسر جهان جهت تحصيل در كانادا، تحقيق و نهايتاٌ مهاجرت مي باشد. اين كشور با  اقتصادي پويا و محيطي امن و چند مليتي هر روز مورد استقبال بيشتري از مهاجران قرار مي گيرد. كانادا از سال ۲۰۱۵ سيستم مهاجرتي خود را تغيير داده و بسيار سخت كرده است و اكثرا به دنبال  جذب افرادي است كه در كانادا تحصيل كرده باشند.  دانشجويان بعد از تحصيل امكان دريافت سه سال مجوز كار و اقامت دائم مي باشند. دانشگاه كانادا وست اولين دانشگاه كانادايي است كه بعد از تحريم ها به ايران ورود پيدا كرده است..، اين دانشگاه  مورد تاييد دولت كانادا و همچنين وزارت امور خارجه كانادا مي باشد. اين دانشگاه در يكي از بهترين محله هاي شهر ونكوور واقع شده است.  .محيط يادگيري پويا؛ كلاس هاي كوچك و شهريه هاي مناسب م جزو امتيازات اصلي دانشگاه كانادا وست مي باشد.اين دانشگاه در مقاطع كارشناسي و MBA  ارائه مي نمايد. اساتيد دانشگاه كانادا وست مديران موفق از صنايع مختلف مي باشند كه به دانشجويان اين امكان را مي دهد كه با شركت هاي مختلف كانادايي آشنايي پيدا كنند.  با توجه با قانون جديد اداره و سازمان مهاجرت اعزام دانشجو به كانادا كه در اين كشور فارغ التحصيل شوند امكان دريافت مجوز كار و اقامت را دارند. همچنين اينكه هيچ هزينه اي بابت ثبت نام از دانشجويان ايراني بابت تحصيل در كانادا اخذ نمي گردد

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۵۹:۳۱

تحصيل در چين براي افرادي كه به دنبال تجربه ي يك آموزش قوي در دانشگاه هاي داراي رتبه ي برتر در دنيا با هزينه اي نسبتا پايين هستند ، مي تواند انتخاب به جا و درستي باشد.

 

در حال حاضر در حدود ۳۰۰۰۰۰ دانشجوي خارجي تحصيل در چين را براي آينده ي خود انتخاب كرده اند. تحصيل در چين براي رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي هم بنا به اين دليل كه آموزش هاي كشور به زبان انگليسي بوده و دانشجويان نياز به گذراندن مرحله ي اخذ مدرك پاتفك( مدرك دوره ي پيش دانشگاهي ) ندارند و نيز مي توانند بدون آزمون ورودي به دانشگاه هاي اين كشور راه يابند، به مورد اعتبار و توان علمي دانشگاه ها افزوده شده و طرفداران زيادي را براي اين دو رشته پيدا كرده است.

 

علاوه بر بورسيه اي كه از جانب دولت محلي و مقامات استاني در اين كشور براي تحصيل در چين به دانشجويان اختصاص مي يابد. مبلغي در حدود ۹۰۰ ميليون يوان نيز به اين دانشجويان خارجي در طول تحصيل پرداخت مي شود كه به عنوان انگيزه اي مضاعف براي ادامه ي تحصيل در دانشگاه هاي اين كشور محسوب مي شود.

 

دوره هاي مختلف تحصيل در چين

تحصيل در چين در مقطع ليسانس در حدود ۴ سال به طول مي انجامد كه دروس اين مقطع در دانشگاه هاي برتر اين كشور به زبان انگليسي تدريس مي شوند و دانشگاه ها دوبار در سال براي پذيرش در اين مقطع مهلت تعيين كرده اند.

 

در دوره ي فوق ليسانس دانشجو به مدت ۲ سال مشغول به تحصيل مي شود. در اين دوره اغلب دروس را به زبان انگليسي فرا مي گيرد.

 

زبان آموزش در دوره ي دكتري در چين؛ همان زبان انگليسي است، كه البته در كنار آن دانشگاه هايي هستند كه دوره هاي آموزشي را هم به زبان چيني و هم انگليسي در رشته هاي مختلف تحصيلي ارائه مي دهند. طول دوره ي دكتري ۳ سال بوده كه دانشجو در نيمي از آن واحد هاي درسي خود را مي گذراند و بخش ديگر را به ارائه دادن پايان نامه دكتري و دفاع از آن اختصاص مي دهد.

 

شهريه ي دانشگاه هاي چين

شهريه ي دانشگاه ها براي تحصيل در چين، با توجه به دانشگاه و مقطع و رشته ي تحصيلي براي دانشجو متغير مي باشد. به گونه اي كه ۳ تا ۵ هزار دلار براي دوره ي ليسانس، ۴ هزار دلار براي فوق ليسانس و ۵ هزار دلار براي دوره ي دكتري تخمين زده مي شود.

 

دانشجوياني كه تمايل داشته باشند، مي توانند در تمامي مقاطع زبان چيني را براي آموزش خود در دانشگاه  انتخاب كنند كه البته با اين كار از ميزان شهريه ي دانشگاه ها براي  آن ها كاسته مي شود و بعد از اتمام تحصيل در چين، در صورتي كه قصد اقامت در چين را داشته باشند، در يافتن شغل و ساير امور زندگي موفق تر خواهند بود.

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۲۰:۲۷

تحصيل در استراليا

در ساليان اخير، استراليا به دلايل زير به يكي از مقاصد محبوب دانشجويان ايراني تبديل شده است:

امكان اخذ اقامت دايم استراليا بعد از اتمام تحصيل در استراليا

بازار كار خوب كشور استراليا و كمبود نيروي متخصص در اين كشور كه فرصت پيدا كردن كار در  اين كشور را براي فارغ التحصيلان دانشگاه فراهم ميكند

كيفيت بالاي دانشگاههاي استراليا و سيستم آموزشي اين كشور در مقايسه با ساير كشورهاي خارجي

سهولت و كاربرد زبان كشور استراليا (انگليسي) براي متقاضيان تحصيل در استراليا

سهولت و اجازه اشتغال به كار پاره وقت در استراليا در طول تحصيل (دانشجويان به مدت ۲۰ساعت در هفته در طول ترم دانشگاهي و بطور نامحدود در خارج از ايام دانشگاه مجاز به كار در اين كشور هستند)

شرايط نامساعد حال حاضر كشور ايران

هزينه تحصيل در استراليا

تحصيل در استراليا ارزان نيست و با توجه به نوسانات شديد ارز در ايران، ارزيابي دقيق هزينه ها براي متقاضيان تحصيل در استراليا قبل از هر اقدامي ضروري است. با عنايت به اين موضوع، سعي كرده ايم در اين نوشته به تمامي هزينه هاي احتمالي تحصيل در استراليا اشاره كنيم. البته توضيحاتي هم در مورد كار دانشجويي در استراليا ذكر كرده ايم.

 

شهريه دانشگاههاي استراليا

شهريه دانشگاههاي استراليا بسته به دانشگاه، مقطع و رشته تحصيلي متغير است اما مقدار آن بطور ميانگين، بين ۱۰تا ۱۵هزار دلار استراليا براي هر ترم (ساليانه ۲۰تا ۳۰هزار دلار استراليا) ميباشد.

براي تخمين هزينه كامل شهريه دوران تحصيل، توجه فرماييد كه در استراليا، دوره هاي ليسانس بين ۳تا ۴سال و دوره هاي فوق ليسانس بين ۱تا ۲سال طول خواهند كشيد.

 

هزينه زندگي در استراليا

هزينه زندگي دانشجويي در استراليا به طور متوسط بين ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استراليا ميباشد. اين هزينه شامل هزينه اجاره خانه و خورد و خوراك است.

براي صرفه جويي در هزينه ها و با توجه به هزينه بالاي اجاره خانه در استراليا، معمولا چند دانشجو به طور مشترك يك خانه اجاره ميكنند و هر كدام از يك اتاق آن استفاده ميكنند.

هزينه پرواز و بيمه تحصيلي استراليا

هزينه بليط يكطرفه استراليا حداقل حدود ۷۰۰ دلار استراليا ميباشد. علاوه بر اين، دانشجويان در استراليا ملزم هستند در طول تحصيل، تحت پوشش بيمه درماني دانشجويي باشند. هزينه ساليانه اين بيمه هم حدود ۴۰۰ دلار استراليا براي هر نفر است.

 

اشتغال به كار در دوران تحصيل

افرادي كه با ويزاي دانشجويي در استراليا اقامت دارند ميتوانند در طول ترم تحصيلي به مدت ۲۰ساعت در هفته، و در زمان تعطيلات بين ترم به مدت نامحدود كار كنند.

توجه داشته باشيد كه درآمد حاصل از كار دانشجويي در استراليا ميتواند هزينه هاي زندگي در اين كشور در زمان تحصيل را جبران كند اما به هيچ عنوان نميتوان روي درآمد حاصل از كار دانشجويي در اين كشور براي پرداخت شهريه دانشگاه حسابي باز كرد.

شرايط لازم براي اخذ پذيرش از دانشگاه

اولين مرحله براي اقدام به تحصيل در استراليا، اخذ پذيرش از يك دانشگاه در استراليا ميباشد. در اين مرحله، دانشگاه، مدارك تحصيلي متقاضي را بررسي ميكند و در صورتي كه متقاضي، شرايط لازم براي تحصيل در دانشگاه مورد نظر را داشته باشد، پيشنهادي براي پذيرش در دانشگاه به متقاضي داده ميشود. معمولا مدارك درخواستي دانشگاه براي بررسي صلاحيت متقاضي در اين مرحله از قرار زير هستند:

 

دانشنامه (يا نامه اي دال بر اتمام تحصيل متقاضي در مقطع قبلي)

ريز نمرات

پاسپورت (يا مدرك شناسايي جايگزين)

مدرك زبان

توجه داشته باشيد كه متقاضياني كه در مرحله اقدام براي اخذ پذيرش هنوز مدرك زبان قابل قبولي ندارند، مشروط به اخذ مدرك زبان تا زمان اقدام براي ويزا، امكان دريافت پذيرش مشروط از دانشگاه را خواهند داشت.

 

شرط زبان انگليسي

تمامي امتحانهاي رايج زبان انگليسي مانند آيلتس، تافل و پي تي اي، مورد قبول دانشگاههاي استراليايي هستند. نمره قابل قبول براي دانشگاههاي مختلف، متغير است ولي حداقل نمره آيلتس قابل قبول براي مقطع ليسانس ، ۴.۵ و براي فوق ليسانس معادل ۵ ميباشد. البته اين نمرات به عنوان حداقل در نظر گرفته شده اند و شرط اكثر دانشگاهها براي پذيرش اين نمره آيلتس( يا معادل آن در آزمونهاي ديگر)، گذراندن دوره زبان پيش نياز انگليسي در استراليا ميباشد.

شرايط لازم براي اخذ ويزاي تحصيلي استراليا

بعد از اخذ نمره زبان انگليسي مورد نياز و صدور پذيرش از طرف دانشگاه، نوبت اقدام براي اعزام دانشجو به استراليا است. نكات مهم در مورد اقدام براي ويزاي دانشجويي:

متقاضي بايد مدرك مالي دال بر توانايي پرداخت هزينه هاي شهريه دانشگاه و زندگي در استراليا در سال اول اقامت در اين كشور را براي اخذ ويزا ارائه كند. اين مدرك مالي معمولا فقط در قالب حساب گواهي تمكن مالي قابل قبول ميباشد.

سن متقاضي بايد مناسب مقطع تحصيلي انتخابي باشد. به طور مثال، شانس اعطاء ويزاي دانشجويي به متقاضي مقطع ليسانس با ۳۰سال سن، بسيار كم خواهد بود.

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]