در برقی اتوماتیک و کرکره
ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز تفال
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
تشك طبى
مهاجرت
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۰۱:۴۲

 

در سال ۲۰۱۷، هزينه تحصيل در روسيه در دوره‌هاي تمام وقت كارشناسي با توجه به رشته تحصيلي و استانداردهاي وزارت آموزش و تحقيقات روسيه از ۸۹۰۰۰ روبل در سال (۱۵۰۰ دلار آمريكا) آغاز مي‌شود. با توجه به اطلاعات ارزيابي آژانس متخصصين، حداكثر هزينه تحصيل در دانشگاه‌هاي معتبر در پايتخت ۴۶۳۰۰۰ روبل در سال (۷،۹۰۰ دلار آمريكا) مي‌باشد.

 

هزينه تحصيل

جهت اعزام دانشجو به روسيه يكي از معدود كشورهايي است كه فرصت دريافت آموزش رايگان را براي شهروندان خارجي فراهم مي‌كند. هر ساله دولت روسيه چندين هزار بورس تحصيلي (حق امتياز) را به دانشجويان بين‌المللي اعطا مي‌كند. براي مثال، در سال ۲۰۱۷، دانشگاه‌ها، ۱۵۰۰۰ سهميه را در نظر گرفته بودند. علاوه بر اين، برخي شهروندان خارجي، با توجه به قوانين مي‌توانند خارج از سهميه، درخواستي را براي دريافت اماكن دولتي جهت اقامت ارائه دهند. يك راه ديگر، شركت در مسابقات دانشگاهي است، به برندگان اين رقابت‌ها، در هنگام ثبت‌نام در دانشگاه‌هاي روسيه (براساس سهميه‌بندي براي دريافت مكان‌هاي دولتي) شرايط ويژه‌اي اعطا مي‌شود.

 

فرصت يادگيري زبان روسي

حدود ۲۶۰ ميليون نفر در سراسر جهان به زبان روسي صحبت مي‌كنند و حدود ۱۰.۵ ميليون خارجي به طور منظم زبان روسي را مي‌آموزند. دانشگاه‌هاي روسي برنامه‌هاي مختلف آموزش زبان روسي را كه شامل دوره‌ها، مدارس تابستاني و آموزش از راه دور است، ارائه مي‌‌دهند. در دوره‌هاي آماده‌سازي، دانشجويان بين‌المللي دوره‌ي يك ساله را در زبان روسي مي‌گذرانند كه اين دوره آموزشي، براي دانشجوياني كه در مكان‌هاي تأمين شده توسط دولت (بورس تحصيلي دولتي) ثبت نام مي‌كنند، رايگان است.

 

فرصت تحصيل به زبان انگليسي

آيا فرصت كافي براي فراگيري زبان روسي نداريد؟ مشكلي نيست! دانشگاه‌هاي زيادي در روسيه وجود دارند كه آموزش‌ها در آنها به زبان انگليسي انجام مي‌شود. براي  تحصيل در روسيه كافيست نمره آيلتس ۶.۵ دريافت نماييد.بديل شده است، در اين نوشتار با هم شرايط تحصيل در روسيه را بررسي مي‌كنيم.

 

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۵۰:۰۷

-           تحصيل در كانادا در مقطع فوق ليسانس يا كارشناسي ارشد و اخذ ويزاي دانشجويي كانادا يكي از مقاطعي ست كه دانشجويان خارجي جهت تحصيل انتخاب مي كنند. وجود دانشگاههاي عالي رتبه ، شهر هاي دانشجويي بي نظير و زندگي و اقامت دائم پس از تحصيل در كانادا ،دانشجويان بسياري را جذب تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد كانادا نموده است.تحصيل در مقطع فوق ليسانس كانادا و شهريه در دانشگاه هاي كانادا در اين مقاطع تحصيلي با توجه به شهر و رشته اي كه براي تحصيل انتخاب مي كنيد متفاوت مي باشد .

-           همچنين شهريه هاي دانشگاهي مي توانند سالانه تغيير نمايد . متقاضيان براي اخذ پذيرش مقطع فوق ليسانس و اخذ ويزاي تحصيلي كانادا بايد حداقل شرايطي را نيز داشته باشند.

-           از جمله اين شرايط مي توان به داشتن مدرك كارشناسي با 4 سال تحصيل ،سه توصيه نامه از اساتيد قبلي،تهيه Statement of Interest متناسب با رشته تحصيلي و مدرك زبان انگليسي حداقل آيلتس 6.5 ،همچنين در برخي رشته ها با نوجه به دانشگاه انتخابي ممكن است مدارك خاصي در خواست گردد.متقاضيان بايد توجه نمايند كه اخذ پذيرش و اعزام دانشجو به كانادا بدون داشتن مدرك زبان (Conditional Admission) در بسياري از دانشگاه ها امكان پذير نمي باشد.

-           

-           دارا بودن مدرك زبان و تسلط به زبان انگليسي ضروري مي باشد.همچنين جهت اخذ كمك هزينه و بورسيه تحصيلي در مقطع فوق ليسانس كانادا برخي فاكتورهاي ازقبيل :داشتن مقالات علمي در نشريات بين المللي، شركت در سمينارها، و كنفرانس هاي بين المللي مورد نياز مي باشد. هزينه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد كانادا از 20000دلار كانادا شروع مي گردد.همچنين هزينه زندگي و تحصيل در كانادا با توجه به مخل زندگي از 1500دلاركانادا شروع مي گردد.

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۵۷:۱۰

 

دارا بودن پاسپورت معتبر و امضاء شده با حداقل ۲ صفحه خالي و حداقل ۶ ماه اعتبار تا زمان انقضاء

فرم تكميل شده و امضاء شده درخواست ويزا.

دعوتنامه

گواهي مدارك تحصيلي

اثبات پرداخت شهريه دانشگاه يا موسسه ­اي كه قصد تحصيل در روسيه را داريد.

ارائه آزمايش ايدز جديد (كمتر از 3 ماه از انجام آن گذشته باشد).

اثبات قصد ترك از روسيه پس از پايان اقامت مجاز در روسيه.

كشور روسيه، داراي دانشگاه­هاي معتبر در سطح بين المللي مي­باشد. به دليل هزينه هاي مقرون به صرفه، تحصيل در آن براي علاقه مندان به تحصيل در خارج گزينه مناسبي است. پيش از اقدام براي پذيرش در دانشگاه­هاي روسيه بايد مدارك مورد نيار را فراهم نموده و سپس مبادرت به اعزام دانشجو به روسيه  پذيرش نمود

پذيرش دانشگاهي در كشور روسيه

 

پس از فروپاشي شوروي در سال 1991 و استقلال كشورهاي مشترك المناقع، مراودات سياسي، اقتصادي، فرهنگي و غيره با اين كشور ها، به خصوص فدراسيون روسيه، افزايش چشمگيري يافت. نزديكي جغرافيايي، اشتراكات سياسي – فرهنگي و نياز به تبادلات علمي – صنعتي و غيره از يك سو، و وجود دانشگاه هاي پيشرفته و امكان تحصيل نسبتاً ارزان در اين دانشگاه ها از سوي ديگر، موجب شد تا سيل عظيمي از علاقه مندان به تحصيل در خارج از كشور به سمت كشورهاي مشترك المنافع، به ويژه روسيه، روي آورند.

 

مراحل پذيرش در دانشگاه هاي روسيه :

انتخاب رشته و دانشگاه

دريافت اطلاعات مالي

فراهم نمودن مدارك

آزمون گزينشي

دريافت دعوت نامه و درخواست براي ويزاي دانشجويي

مدارك لازم براي پذيرش در دانشگاه­هاي روسيه، بسته به هر دانشگاه و دانشكده، متفاوت است. با اين حال در بسياري موارد ريزنمرات قبلي و گاهي اوقات آزمون ورودي و مصاحبه مورد نياز است. ريزنمرات و همچنين ترجمه رسمي روسي تمام مدارك شخصي و تحصيلي مورد نياز است. براي يادگيري زبان روسي اغلب دانشگاه­هاي روسيه، قبل از شروع تحصيل در روسيه ، يك دوره زبان روسي ارائه مي­ 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۲۴:۴۳

 

حكومت كانادا “دموكراتيك فدرال” است و توسط دو بخش حكومتي استاني و كشوري اداره مي شود. مسئوليت ها و قدرت در بين دولت هاي استاني و دولت مركزي (كشوري) تقسيم شده است

جهت تحصيل در كانادا يكي از ثروتمندترين كشورهاي جهان محسوب مي‌شود و اقتصاد آن از تنوع و گوناگوني فراواني برخوردار است. كانادا در بين ۱۰ كشور اول توليد كننده دنيا قرار مي گيرد. بيشترين شركت هاي توليدي كانادا در ۲ استان كبك و انتاريو قرار دارند. از توليدات كشور كانادا مي تواند به مواد غذايي، چوب، كاغذ، توليدات فلزي، صنايع شيميايي و نفت اشاره كرد

كانادا داراي يك سيستم يكپارچه بهداشت و درمان مي باشد كه امكانات مساوي اي را در اختيار شهروندان خود قرار مي دهد. كليه ي هزينه هاي در ماني (به غير از دارو) تحصيل در كانادا رايگان مي باشد

داشتن فقط ۳۳ ميليون جمعيت كانادا يكي از كم جمعيت ترين كشور هاي دنيا در مقايسه با وسعت آن مي باشد . در اين كشور بيش از ۲۰۰ فرهنگ مختلف وجود دارد. با توجه به فرهنگ هاي مختلف در اين  كشور كانادا يكي از بهترين منطقه هاي دنيا براي مهاجرين طلقي مي شود. نزديك به نيمي از جمعيت كشور كانادا از كشورهايي به غير از انگليس و فرانسه مي آيند

كانادا سالانه با بيش از ۳۰۰٫۰۰۰ مهاجر جديد يكي از مهاجر پذير ترين كشورهاي دنيا مي باشد. روش هاي بسياري براي اعزام دانشجو به كانادا مهاجرت به كانادا و اخذ اقامت دائم اين كشور وجود دارد. شما مي توانيد با مراجعه به بخش «روش هاي مهاجرت به كانادا» به اين اطلاعات دسترسي پيدا نماييد

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۴۰:۴۱

در خصوص پژوهش آكادميك تحصيل در استراليا فراتر از انتظار عمل مي كند. شايد استراليا كمتر از ۰٫۵% جمعيت جهاني را داشته باشد اما اين كشور كوچك (از لحاظ جمعيتي و نه پهناوري) تقريبا ۳% خروجي پژوهش دنيا را انجام مي دهد.

استراليا در ۱۰۰ سال گذشته، ملتي بسيار نوآور بوده است. جستجو و موفقيت در نوآوري و تاريخچه تعالي آكادميك آن باعث شده استراليا مقصدي بي نقص براي كساني باشد كه ذهني كنجكاو دارند. پس تعجبي ندارد كه بيش از نيم ميليون دانشجوي بين المللي امروزه در نهادهاي آموزشي استراليا به تحصيل مشغولند. چند حقيقت كوچك كه كمك مي كند اين محبوبيت را توضيح دهيم:

توليد ناخالص داخلي حدود ۱٫۶ هزار ميليارد دلاري (كه آن را به سيزدهمين اقتصاد بزرگ دنيا تبديل كرده است)

درآمد سرانه ۶۵۴۷۷ دلار (IMF, 2011)

پرشتاب ترين اقتصاد پيشرفته (با رشد كنوني ساليانه ۵%)

نرخ كم بيكاري (در حال حاضر با ۵٫۲% كه يكي از بهترين مكان هاي دنيا براي يافتن شغل است).

آموزش عمومي عالي (۳۸ تا از ۳۹ دانشگاه استراليا، عمومي هستند).

جزو ده كشور برتر (بالاتر از آمريكا و بريتانيا)-بر اساس برنامه سازمان همكاري و توسعه اقتصادي براي ارزيابي  و اعزام دانشجو به استراليا  (سال ۲۰۰۹)

هشت دانشگاه استراليا جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان هستند (رتبه بندي كيو اس از دانشگاه هاي جهان).

سيستم سلامت-با كلاس جهاني (و در دسترس دانشجويان بين المللي تحت بيمه درمان دانشجويي برنامه OSHC).

كار حين تحصيل در استراليا -هيچ كشور ديگري شرايط كاري جذابي نظير دستمزد زياد را براي دانشجويان بين المللي فراهم نمي كند.

و قبل از اين كه حتي كيفيت زندگي و چيزهاي بي نظير ديدني و انجام دادني استراليا را گفته باشيم… همه اين ها را بايد در نظر گرفت 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۱۰:۲۰

 

بيش از 60 موسسه آموزش عالي براي ادامه تحصيل در گرجستان وجود دارد كه همگي آن ها تحت پوشش دولت گرجستان مي باشند. علاوه بر دانشگاه هاي دولتي دانشگاه هاي خصوصي فراواني در اين كشور وجود دارد كه تعداد آن از دانشگاه هاي دولتي بيشتر مي باشد. موسسات آموزشي اين كشور به دو دسته دانشگاه هاي تربيت مدرس كه تمامي مقاطع را پوشش مي دهد و دانشگاه هايي كه فقط در مقطع ليسانس فعاليت دارند تقسيم بندي مي شود.

هزينه تحصيل در گرجستان

دانشگاه ها در كشور گرجستان به دو دسته دولتي و خصوصي تقسيم ميشوند. هزينه تحصيل در دانشگاه هاي دولتي سالانه 4,500 لاري و دانشگاه خصوصي 10,000 لاري است.

بايد خاطر نشان كرد كه در صورت تحصيل در دانشگاهي به زبان گرجي، فرد بايد هفته اي ۱۸ ساعت زبان گرجي را در دانشگاه مورد نظر بگذراند و هزينه اين دوره ماهيانه 300 لاري است

شرايط پذيرش دانشگاه هاي گرجستان

براي گرفتن پذيرش قطعي از دانشگاه هاي گرجستان، مدارك تحصيلي شما بايد توسط وزارت آموزش اين كشور تاييد شود و در مجموع شرايط دشواري براي گرفتن پذيرش تحصيلي وجود ندارد و مراحل پذيرش يك پروسه اداري است و گزينش علمي صورت نمي گيرد.

زبان تحصيل در گرجستان بيشتر گرجي و انگليسي است و در مواردي هم روسي يا زبان هاي ديگر است. بسياري از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي در گرجستان دوره آموزش زبان گرجي را ارائه مي كنند. دانشگاه ايليا در تفليس ISU كه معتبرترين دانشگاه اين كشور مي باشد براي دانشجويان غير گرجي زبان، گذراندن ۱۳۰ ساعت آموزش زبان گرجي را الزامي ميداند. در برنامه آموزش زبان گرجي اين دانشگاه هر دانشجو ميتواند حداكثر ۱۸ ساعت در هفته براي زبان گرجي آموزش ببيند 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۱۵:۴۷

 

از شهرهاي معروف آن ميتوان به مسكو و سن پترزبورگ اشاره كرد كه عموما بيشترين و معتبرترين دانشگاه هاي روسيه را در خود گنجانده اند.

(Moscow never sleep) مسكو هرگز نمي خوابد عنواني است كه روس ها به براي مسكو استفاده ميكنند. اين خود به تنهايي نشان از زنده بودن و جنب و جوش شهر دارد.

روسيه داراي مناظر خيره كننده، مكان هاي شگفت انگيز و سطح فرهنگ بالا مي باشد، زيبايي سنت پترزبورگ و عظمت مسكو يكي از موارد جذب كننده توريست مي باشد. روسيه يك محل عالي براي اعزام دانشجو به روسيه بين المللي است، و به طور فزاينده اي برخي از دوره هاي پيشرفته را ارائه مي دهد

هزينه هاي زندگي دانشجويي و تحصيل در روسيه با توجه به سبك زندگي هر فرد متفاوت مي باشد اما به طور كلي مي توان گفت هزينه هاي مربوط به خوراك براي هر فرد در روسيه حدود 100 تا 150 دلار در ماه مي باشد و هزينه هاي مسكن با توجه به اينكه دانشجو در خوابگاه اقامت داشته باشد يا به صورت شخصي منزلي را اجاره كرده باشد متفاوت مي باشد؛ هزينه هاي ماهيانه خوابگاه هاي دانشجويي روسيه حدود 10 تا 20 دلار و هزينه اجاره خانه دانشجويي حدود 200 تا 500 دلار در ماه مي باشد. هزينه هاي مربوط به رفت و آمد براي دانشجويان با وسايل نقليه عمومي حدود 10 تا 20 دلار در ماه مي باشد

هزينه هاي تحصيل در روسيه با توجه به دانشگاه و رشته تحصيلي متغير مي باشد اما به طور كلي مي توان گفت هزينه تحصيل در روسيه در مقطع ليسانس و فوق ليسانس حدود 2500 تا 4500 دلار براي هر سال و در مقطع دكترا حدود 3500 تا 6000 دلار براي هر سال تحصيلي مي باشد

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۱۲:۰۸

به محض فارغ التحصيلي، اعزام دانشجو به كانادا بين المللي تشويق مي شوند كه در كانادا تجربه ي كار كسب كنند. برنامه ي مجوز كار بعد از فارغ التحصيلي به دانشجوياني كه از يك موسسه ي بالاتر از متوسطه غيرانتفاعي كانادايي به تازگي فارغ التحصيل مي شوند اجازه مي دهد كه تجربه ي كاري ارزشمندي در كانادا كسب كنند.

مجوز كار تحت "برنامه ي مجوز كار بعد از فارغ التحصيلي" the Post-Graduation Work Permit Program نمي تواند بيشتر از طول برنامه ي تحصيلي دانشجو معتبر باشد. براي مثال، اگر شما بعد از يك دوره ي تحصيلي چهارساله مدرك بگيريد و فارغ التحصيل شويد، مي توانيد مجوز كار سه ساله با رعايت ضوابط دريافت كنيد. اگر از يك دوره ي آموزشي هشت ماهه فارغ التحصيل شويد، شما نميتوانيد مجوز كاري كه بيشتر از هشت ماهه معتبر است دريافت كنيد.

براي كسب مجوز كار بعد از فارغ التحصيلي، شما بايد شرايط زير را دارا باشيد:

بايد به صورت تمام وقت تحصيل در كانادا كرده باشيد (ترم آخر ميتواند نيمه وقت باشد) و حداقل دوره ي تحصيلي كه بايد گذرانده باشيد هشت ماه است.

به علاوه، شما بايد از يك موسسه ي آموزش عالي دولتي، يا خصوصي داراي شرايط لازم، يا يك موسسه ي خصوصي كانادايي كه از طرف قانون ايالتي اجازه ي اعطاي مدرك تحصيلي دارد، فارغ التحصيل شده باشيد

شما بايد ظرف نود روز از كامل شدن دوره ي تحصيلي تان، درخواست مجوز تحصيل در كانادا كنيد

در هنگام درخواست مجوز كار بايد مجوز تحصيلي معتبر داشته باشيد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۵۵:۲۷

تحصيل در فرانسه خارج از كشور، براي دانشجويان ايراني ديگر رويا نيست و آنها مي توانند به راحتي و با آسودگي خاطر به تحصيل در كشور هاي خارجي فكر كنند.

در لحظه اول تحصيل در خارج از ايران و دانشگاه ها و كالج هاي معنبر جهاني، هيجان انگيز و فوق العاده به نظر مي رسد، تحصيل در كشور هاي پيشرفته دنيا و دانشگاه هايي كه جزو برترين دانشگاه هاي جهان مي باشند.

كشور هاي پيشرفته جهان با به روز ترين روش ها و متود هاي آموزشي اقدام به ارايه رشته هاي دانشگاهي مي نمايند و اين مهم براي بسياري از ايرانيان جذابيت هاي خاصي داشته و افراد زيادي به تحصيل در فرانسه اين دسته از موسسات جذب مي شوند

آشنايي با فرهنگ هاي جديد و پيدا كردن دوستاني از كشور هاي ديگر جهان، علاوه بر جذابيت هاي خاصي كه دارد، قطعا مي تواند روابط عمومي دانشجو را افزايش داده و در درون همين آشنايي ها و ارتباط با دنياي پيرامون، شناخت رسم و رسوم ها، اديان، علاقه مندي ها و … را خواهيم آموخت.

شهريه هاي تحصيل در خارج از كشور

مبالغ شهريه ترم هاي دانشگاهي در كشور هاي خارج از ايران متفاوت بوده و سياست خاصي براي دريافت شهريه در هر كشور حاكم است و دانشجويان قبل از ورود به آن دانشگاه ها بايد به ميزان شهريه هاي پرداختي نيز توجه داشته باشند.

جهت اعزام دانشجو به فرانسه بايد توجه داشته باشيم كه حتي در بسياري از دانشگاه هاي جهان، تحصيل بصورت رايگان بوده و هزينه اي از دانشجويان دريافت نخواهد شد، لذا با توجه و تمركز ويژه بر روي اين بخش مي توان از دانشگاه هاي رايگان كشور هاي مختلف آگاهي يافته و راه تحصيل در آن دانشگاه ها را براي خود هموار كنيد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عمادقاسمي
تاريخ: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۴۰:۵۴

تحصيل در كانادا نيز موجب دريافت امتياز در سيستم جديد ورود سريع است.اگر يك دوره يك ساله و يا دو ساله بالاتر از ديپلم گذرانده ايد 15 امتياز و اگر برنامه 3 ساله بوده يا فوق ليسانس يا دكتري بوده و يا يكي از برنامه هاي فني و حرفه اي تعريف شده كه منجر به دريافت مجوز كار فني از استان ميشود باشد 30 امتياز دريافت ميكنيد.البته شرط آن است كه دست كم دوره 8 ماه طول كشيده باشد و دست كم متقاضي 8 ماه در خاك كانادا بوده باشد. (اين براي كساني است كه در يك موسسه كانادايي ثبت نام ميكنند ولي حضور فيزيكي در كانادا ندارند و آنلاين تحصيل ميكنند). پيش از اين هيچ امتيازي براي تحصيل در كانادا ديده نشده بود و اين عيب بزرگي براي اين سيستم بود.

تغيير جديد به زماني برميگردد كه فرد دعوت نامه گرفته است و بايد درخواست خود را ثبت كند اين زمان يك ماه اضافه شده و به 90 روز رسيده است.

سازمان شهروندي و مهاجرت و تحصيل در كانادا ( CIC ) سيستم اكسپرس اينتري را براي اقامت دائم متقاضيان ارائه مي دهد و متقاضيان واجد شرايط از سراسر جهان با برنامه هاي نيروي متخصص فدرال ، تجربه كانادايي ، برنامه هاي فني و حرفه اي فدرال و قسمت هايي از برنامه هاي مهاجرت ايالتي( PNP )دعوتنامه دريافت كرده تا درخواست اقامت دائم را به مقامات ارائه دهند

معيارهاي دريافت دعوتنامه باتوجه به برنامه هاي مهاجرتي متفاوت مي باشد . براي برنامه هايFSW & FST، متقاضي بايد يك پيشنهاد كاري تاييد شده توسط مقامات ذيصلاح كانادايي داشته باشند ، در حالي كه براي اقامت دائم برنامه PNP متقاضي بايد پيشنهاد ايالتي دريافت كند و براي تجربه كانادايي لازم است ، متقاضي از معيارهاي انتخابي دولت كانادا برخوردار باشد.

شرايط متقاضي بر اساس سيستم امتياز شماري بررسي خواهد شد . حداكثر 1200 امتياز براي اكسپرس اينتري اختصاص داده مي شود.

حداكثر 500 امتياز براي فاكتورهاي فردي همچون سن ، تحصيلات ، تجربه كاري و زبان اعطا خواهد شد . اگر متقاضي داراي همسر يا نامزد رسمي باشد 40 امتياز ديگر كسب خواهد كرد .

جهت اعزام دانشجو به كانادا مهارت هاي قابل انتقال 100 امتياز خواهد داشت . مهارتهاي قابل انتقال مهارتهايي هستند كه در مشاغل مختلف و صنعت هاي فني و غير فني كاربرد داشته باشند

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ]